Doç. Dr. Aydoğuş, TÜBİTAK Değerlendirme Komitesi üyeliğine seçildi.

Haber Giriş : 14 Nisan 2005 00:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Afyon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Aydoğuş, TÜBİTAK Projeleri Değerlendirme Komitesi üyeliğine seçildi.

Doç.Dr. İsmail Aydoğuş, TÜBİTAK tarafından ekonomi-işletme alanında hazırlanan araştırma-geliştirme projelerini değerlendirmek üzere Ankara'da gerçekleştirilen Ekonomi-İşletme Paneli'ne katıldı. TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma ve Destekleme Kurulu tarafından düzenlenen panelde, çeşitli üniversitelerden seçilen ve alanında uzman olan 8 öğretim üyesi, TÜBİTAK'a sunulan projeleri değerlendirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Halim Sözbilir, TÜBİTAK Projeleri Değerlendirme Kurulu'nun TÜBİTAK, TUBA ve YÖK ile çalışan bir kurul olduğunu belirtti. Sözbilir, "Bu üç kurum Türkiye'nin ekonomik, sosyal, siyasal ve beşeri sorunlarını incelemek üzere hazırlanan araştırma projelerini desteklemektedir. Sunulan projeleri değerlendirmek üzere oluşturulan Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma ve Destekleme Kurulu'nun düzenlediği panele, AKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Aydoğuş'un davet edilmesi bizleri memnun etmiştir. Ülke çapında alanında uzman kişilerin davet edildiği böyle bir panelde öğretim üyemizin yer alması, üniversitemizin geldiği noktayı açıkça ortaya koymaktadır" dedi.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber